Bizisland godkendt EAN

Scruples

Scruples
Scruples er første og fremmeste en beretning om en kvinde, Billy Ikehorn, og hendes forvandling fra Askepot til modeverdenens strålende og elegante dronning.

Flere detaljer


990,00 Ekskl. momsScruples er første og fremmeste en beretning om en kvinde, Billy Ikehorn, og hendes forvandling fra Askepot til modeverdenens strålende og elegante dronning. Hun fødes i Boston, hvor hun er ulykkelig blandt alle sine rige og snobbede slægtninge, for hendes egen far er en verdensfjern forsker, der desværre ikke har penge. Billy trøstespiser og ser frem til en kedelig og trøstesløs tilværelse. Men så rejser hun til Paris, og der begynder den forvandling, der senere gør hende til industribaronen Ellis Ikehorns forvænte og misundte hustru.

Men Scruples er også navnet på et modehus i Hollywood. Billy skaber det, fordi hun keder sig, og ved hjælp af gode medarbejder, især det uforlignelige 'par', Valentine O'Neill og Spider Elliott, laver hun en blanding af boutique, gavebod, konfektionsforretning og haute couture. Her kan de rige og forkælede i Hollywood og hele Californien få deres vildeste drømme omsat i praksis.

Billy Ikehorn færdes også i filmens verden. Hendes anden mand, filmregissøren Vito Orsini, er en troldmand i sit fag.
Med en dybtgående insigt beskriver Judith Krantz hele dette overklassemiljø. Hun ser dybt i mennesker, fortæller medrivende, hun kender intrigerne, hun kender sexuallivet i denne kunstige verden. Scruples er en af de mest solgte bøger i sin genre og er også en fjernsynsserie med verdenssucce. I dansk TV vist under titlen Glimmer.

Oversat af Henning AlbrechtsenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00