Bizisland godkendt EAN

UDG. Pakidanerdialogerne

UDG. Pakidanerdialogerne
Igennem fem år har danske Mette Bom boet dør om dør med pakistansk-amerikanske Shabana Motlani i Klerkegade i hjertet af København. Ikke en typisk adresse for en muslim, men i det hele taget er der meget ved Shabana, som går imod stereotypen af en nydansk kvinde. Eller også passer stereotyperne bare ikke længere.Naboskabet mellem de to...

Flere detaljer


945,00 Ekskl. momsIgennem fem år har danske Mette Bom boet dør om dør med pakistansk-amerikanske Shabana Motlani i Klerkegade i hjertet af København. Ikke en typisk adresse for en muslim, men i det hele taget er der meget ved Shabana, som går imod stereotypen af en nydansk kvinde. Eller også passer stereotyperne bare ikke længere.

Naboskabet mellem de to vidt forskellige kvinder er blevet til et venskab med gensidig forundring over hinandens kultur og vaner.

Siden 11. september 2001 har de to talt og diskuteret, og resultatet er denne bog, spækket med øjenåbnende dialoger, oplevelser og anekdoter - en diskussion af kvindeliv på pakidansk: Om deres første fælles halaljulefrokost, hvor Mette troede, at ålen også skulle halalslagtes. Eller dengang Shabana for vild på Amager og bare ville hjem til USA.

Men dialogerne foregår også 'Midt i en Muhammedtid', og bogen er et indlæg i debatten om integration og immigration, om danskhed og om at være 'dobbeltnitte-indvandrer'. Om tegninger og terror, om Bush og bajere og om at være bange for sin nabo. Den handler om frygt, forhold, feminisme og tørklæder - om at være forskellige på godt og ondt. Og den handler om at tro på dialogen som middel til at overkomme kulturelle og religiøse barrierer i en verden, der maler alting sort og hvidt.


Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00