Bizisland godkendt EAN

UDG. khader.dk

UDG. khader.dk
  • Vare nr.: CD26105
  • Undertitel: Sammenførte erindringer
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterNaser Khader
  • Spilletid:  7 time(r) 7 minutter
Allerede som helt små blev Naser Khader og hans kusine lovet væk til hinanden. Derfor voksede de to børn op i den lille landsby uden for Damaskus i Syrien i bevidstheden om, at de skulle giftes, når de engang blev gamle nok.Men i stedet blev Naser revet op med rode. Som 11-årig fulgte han med sin mor og sine søskende til Danmark, hvor...

Flere detaljer


1.211,00 Ekskl. momsAllerede som helt små blev Naser Khader og hans kusine lovet væk til hinanden. Derfor voksede de to børn op i den lille landsby uden for Damaskus i Syrien i bevidstheden om, at de skulle giftes, når de engang blev gamle nok.

Men i stedet blev Naser revet op med rode. Som 11-årig fulgte han med sin mor og sine søskende til Danmark, hvor faderen havde boet som gæstearbejder i nogle år, og pludselig befandt han sig i Istedgade. Herfra skulle han nu lære at leve på en helt ny og ukendt måde, og han skulle lære at finde sine egne ben midt imellem to kulturer.

Det var svært - ikke mindst da løftet til kusinen skulle indfries.

Khader.dk er en menneskelig førstehåndsberetning om integration. Det er Naser Khaders egne erindringer om barndommen i Syrien, ankomsten til Danmark, skolen, de dårlige indvandrer-job og det ulykkelige arrangerede ægteskab med kusinen i landsbyen. Men det er også en række modige udsagn fra politikeren Naser Khader om, hvordan vi kommer videre. Han ønsker ikke at skjule, at hele det vestlige Europa i disse år står over for store og vanskelige udfordringer i forhold til indvandringen, og denne bog er blandt andet et forsøg på at bygge bro i den debat, som i alt for høj grad har været præget af polarisering og skældsord.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00