Bizisland godkendt EAN

UDG. Hvor kommer sangene fra?

UDG. Hvor kommer sangene fra?
  • Vare nr.: CD25285
  • Undertitel: ... i Lars Lilholts univers
  • Indlæst af:Lars Lippert
  • ForfatterJakob Wolf
  • Spilletid:  4 time(r) 30 minutter
Der er ikke skrevet meget om Lars Lilholts tekster, og det er egentlig underligt, når man tænker på, at Lilholt har skrevet og udgivet sange i mere end 30 år.Meget store dele af den danske befolkning har taget Lilholts sange til sig, og Lilholt har gennem årene haft succes både på cd-markedet og med sine koncerter. Stor succes. Men...

Flere detaljer


775,00 Ekskl. momsDer er ikke skrevet meget om Lars Lilholts tekster, og det er egentlig underligt, når man tænker på, at Lilholt har skrevet og udgivet sange i mere end 30 år.

Meget store dele af den danske befolkning har taget Lilholts sange til sig, og Lilholt har gennem årene haft succes både på cd-markedet og med sine koncerter. Stor succes. Men hvorfor er der ikke nogen, der, før Wolf, har sat sig for at undersøge, hvad der egentlig står i disse tekster, hvad det er, der er på færde hos Lilholt?

Hvor kommer sangene fra? er en bog om Lars Lilholts sange. I en meddigtende fortolkninger af sangene viser Jakob Wolf, at mange af dem dybest set handler om, hvorfor de er blevet til, og om hvor de kommer fra. Lilholts sange giver stemme til de sange, der bor i alle ting. De er, i følge Wolf, udtryk for en folkelig fornyelse af en traditionel musikalsk verdensanskuelse: Bag alle tings forskellighed findes der en musikalsk enhed.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00