Bizisland godkendt EAN

I tide og utide

I tide og utide
  • Vare nr.: CD24200
  • Undertitel: - hjemme og på arbejde
  • Indlæst af:Nanna Salomon
  • ForfatterBodil Jönsson
  • Spilletid:  4 time(r) 0 minutter
?Nej, det er ikke noget særligt.Det hele er nok bare blevet for meget.?Men hvad er det, der er blevet for meget? For meget arbejde, for mange belastninger, for meget splittelse, for mange forventninger, for meget dårlig samvittighed? Kan det skyldes vores dårlige evne til at sætte grænser? Grænser mellem hjem og arbejde, mellem...

Flere detaljer


770,00 Ekskl. moms?Nej, det er ikke noget særligt.
Det hele er nok bare blevet for meget.?

Men hvad er det, der er blevet for meget? For meget arbejde, for mange belastninger, for meget splittelse, for mange forventninger, for meget dårlig samvittighed? Kan det skyldes vores dårlige evne til at sætte grænser? Grænser mellem hjem og arbejde, mellem tilgængelighed og afsondring, mellem individet og gruppen.

Vi ved, at vi skal adskille arbejde og fritid. Alligevel bliver hjemmearbejdspladser oprettet som aldrig før. Arbejdstid og fritid smelter sammen, og vi glemmer at værne om den meningsfulde tid hjemme, hvor vi lader op. Vi styrter rundt som fluer i flasker og længes efter ikke altid at hænge i en klokkestreng.

Bestsellerforfatteren til Ti tanker om tid og Tankekraft giver i bogen konkrete råd til og vejledning i, hvordan man klarer (over)belastningen ? og ikke mindst modstår det pres, vi er tilbøjelige til at pålægge os selv ? hjemme og på arbejde. Du lærer at sætte grænser og prioritere din tid. Vi er ikke så fleksible, som vi går og tror ? og vi glemmer som regel, at ting tager tid.

Copyright © 2002 by Bodil Jönsson og Brombergs Bokförlag AB
Oversat af: Christina Bojlén fra: I tid & otid - hemma och på jobbet


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00