Bizisland godkendt EAN

På smalle andalusiske stier

På smalle andalusiske stier
Efter at have sejlet Jorden rundt i en alder af 21 og efter at have fået mand og barn undervejs, vendte Durita Holm hjem til Færøerne, skrev en bog om eventyret, producerede en serie tv-programmer og slog sig så ned i Oslo for at læse socialantropologi på universitetet.Sammen med sin mand, Erik, har hun nu købt et lille hvidkalket...

Flere detaljer


1.465,00 Ekskl. momsEfter at have sejlet Jorden rundt i en alder af 21 og efter at have fået mand og barn undervejs, vendte Durita Holm hjem til Færøerne, skrev en bog om eventyret, producerede en serie tv-programmer og slog sig så ned i Oslo for at læse socialantropologi på universitetet.
Sammen med sin mand, Erik, har hun nu købt et lille hvidkalket landsbyhus i Monachil, der ligger i tusind meters højde over havet for foden af de over 3000 meter høje Sierra Nevada-bjerge i Andalusien i Sydspanien.
Her skriver Durita Holm nu om sin tid i sin nye landsby, om personerne i landsbyen, deres historie, deres særheder, om naturen og om oplevelserne ved at omplante sig fra det høje nord til et helt nyt sted.
I tilgift til de lokales historier får vi glæde af hele Durita Holms antropologiske baggrund. Hun har med andre ord plantet sig solidt i et af de allermest spændende kulturmøders land: Her boede maurerne, inden de kristne generobrede området, og kulturelt set er den del af verden en fascinerende blanding af den arabiske kultur på sit højeste og den vestlige verdens livsanskuelser. Ære og skam går her hånd i hånd med fatalisme og passiv skæbnetro iblandet en livskraftig stolthed og overlevelsesevne, som har trodset undertrykkelse, forvisning, borgerkrig, diktatur og terrorisme.
Bogen handler således i høj grad også om integration, om åbenhed over for andres kultur og om det at give plads for hinanden.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00