Bizisland godkendt EAN

Folket der hørte Gud le

Folket der hørte Gud le
Aisha elskede engang en utro politibetjent. Nu er hun gift med en gammel mand med hårde hænder, og selvom Aisha opholdt sig under sengen på deres bryllupsnat, så tvinger samfundets traditioner hende til at blive i ægteskabet. Lamin har boet i Vesten og nærer en udtalt forkærlighed for højt uddannede kvinder. Alligevel mødes han igen og...

Flere detaljer


1.432,00 Ekskl. momsAisha elskede engang en utro politibetjent. Nu er hun gift med en gammel mand med hårde hænder, og selvom Aisha opholdt sig under sengen på deres bryllupsnat, så tvinger samfundets traditioner hende til at blive i ægteskabet. Lamin har boet i Vesten og nærer en udtalt forkærlighed for højt uddannede kvinder. Alligevel mødes han igen og igen med gymnasiepigen Fanta i det lokale bibliotek. Hun er smuk, ler højt og elsker stegt kylling. Men hun er også giftesyg og alt for glad for nye sko.

Trine Paludan rejste til Gambia for at lave feltarbejde som antropolog og blev bl.a.. indviet i mænds og kvinders problemer med kærlighed og jalousi, sort magi og menneskehekse. Hendes beretning om Folket der hørte Gud le viser en anden side af Afrika - et lysere billede af livet på det store kontinent end de sædvanlige fortællinger om sult og krig. Trods de dramatiske begivenheder og barske vilkår som beskrives, gennemsyres bogen - og dens ukuelige personer - af en livsbekræftende humor.


Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00