Bizisland godkendt EAN

Æresdrab

Æresdrab
Min far bare stak og stak... Som i trance kiggede jeg på det, og mit blik fangede Hasans. Han så på mig med øjne fulde af angst og råb om hjælp. Pludselig dukkede min mor op med en økse i hånden og knaldede den ned i halsen på Hasan. Jeg løb ud i køkkenet, ville ikke se min elskede blive slagtet som en anden hund.Efter at have levet...

Flere detaljer


775,00 Ekskl. momsMin far bare stak og stak... Som i trance kiggede jeg på det, og mit blik fangede Hasans. Han så på mig med øjne fulde af angst og råb om hjælp. Pludselig dukkede min mor op med en økse i hånden og knaldede den ned i halsen på Hasan. Jeg løb ud i køkkenet, ville ikke se min elskede blive slagtet som en anden hund.

Efter at have levet hele sit liv med frygten og sorgen som fast partner, har den tyrkiskfødte Sengül Güvercile nu besluttet at fortælle sin historie. Da hun var 14, forelskede hun sig i den tyrkiske dreng Hasan. Det var en ung forelskelse, der for enhver pris skulle holdes hemmelig for de to teenageres familier.
Da forholdet alligevel bliver afsløret, dræber Sengüls familie Hasan i et såkaldt æresdrab, et af de første i Danmark.

Mordet bliver begyndelsen på en lang ørkenvandring for Sengül. Fra den ene plejefamilie til den næste, udstødt og tilgivet af familien og svigtet af samfundet. Gang på gang forsøger hun at bryde familiens ældgamle traditioner og samtidig overleve i et dansk samfund, der ikke forstår hendes baggrund. Og hver gang løber hun panden mod muren.

Der er ingen vej ud af et tyrkerliv.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00