Bizisland godkendt EAN

Gerningssteder

Gerningssteder, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711499474
  • Undertitel: en kriminalvandring gennem Københavns mord
  • Indlæst af:Morten Rønnelund
  • ForfatterPeer Kaae
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  4 time(r) 33 minutter
“Peer Kaae er en god fortæller, og hvis man læser bogen i mindre bidder, går det lidt lettere med at kapere de til tider makabre detaljer.” -Litteratursiden

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Gerningssteder som mp3-lydbog

Et mord og et gerningssted hænger sammen for evigt.

Forfatteren Peer Kaae guider dig i denne bog gennem mere end hundrede års Københavnske mord - med udgangspunkt i præcis det sted, hvor gerningsmanden slog til. Historien om hvert enkelt mord, hovedpersonerne, mistænkte, spor og politiets arbejde fortælles.Ud fra FBI´s moderne efterforskningsmetoder, ser forfatteren på både opklarede og uopklarede sager med helt nye øjne - og via arkiver, research og kilder sammenstykker han, hvad der angiveligt skete, og hvem gerningsmanden var - eller kunne tænkes at være.

Bogen er bygget op i seks kapitler: Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, City og Amager - læseren kan med bogen i hånden gå seks forskellige kriminalhistoriske vandringer gennem hovedstaden.

“Peer Kaae er en god fortæller, og hvis man læser bogen i mindre bidder, går det lidt lettere med at kapere de til tider makabre detaljer.”
-Litteratursiden

LEKTØRUDTALELSE:
“Er super velegnet for låneren der ynder at læse om danske mordgåder, løste som uløste, i dette tilfælde med særlig henblik på København. Låneren der efterspørger en lidt mere alternativ turistguide over København er ligeledes særdeles godt hjulpet på vej (...) En yderst anbefalelsesværdig og underholdende bog der byder på timers underholdning, specielt hvis læseren følger de angivet ruter. Jeg kan kun give bogen mine bedste anbefalinger.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00