Bizisland godkendt EAN

Født klog

Født klog, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711458150
  • Undertitel: ny viden, der vil ændre dit syn på børn
  • Indlæst af:Karen Marie Larsen
  • ForfatterLena Dyhrberg
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  3 time(r) 25 minutter
Alle børn er født kloge. Vi gør som forældre alt, hvad der står i vores magt for at tilfredsstille det lille væsens behov, og alligevel glemmer mange at lytte til og tale med barnet. Køb Født klog som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsOm Født klog som mp3-lydbog

Alle børn er født kloge. Vi gør som forældre alt, hvad der står i vores magt for at tilfredsstille det lille væsens behov, og alligevel glemmer mange at lytte til og tale med barnet. Børn forstår, hvad vi siger, og mærker, hvordan vi har det – helt fra fødslen. Det er derfor vigtigt at lytte til barnets udtryk, tale med barnet og bruge hele vores sanseapparat for at forstå barnets ønsker og behov.

Hvis børn og forældre forstår hinanden bedre, vil de sammen kunne skabe noget helt enestående - et herligt liv for både barnet og forældrene, mener forfatteren til Født Klog, sundhedsplejerske Lena Dyhrberg.

I den ånd er bogen Født Klog blevet til – i ønsket om at give forældre en god forståelse af deres unikke barn. Som sundhedsplejerske gennem mange år er Lena Dyhrberg blevet bekræftet i det spæde barns klogskab: Det nyfødte barn forstår, hvad du siger.

Dette - og meget andet handler Født Klog om - i håbet om, at forældrerollen kan blive lettere at håndtere, når den voksne lytter og taler med barnet.

LEKTØRUDTALELSE
“Lena Dyhrberg er en ildsjæl, hvis syn på småbørn, 0-4 år, som væsener med en højt udviklet intuition, en medfødt viden og evne til at kommunikere, er præget af stor respekt og kærlighed (...) let forståeligt og med stort engagement beskriver hun den vigtige kommunikation, både den verbale og nonverbale, mellem børn og forældre (...) En essayistisk, let læst, personlig og engageret lille bog, hvis sigte er at hjælpe forældre til at forstå deres småbørns signaler og blive bedre til at kommunikere med dem.”

SKREVET OM BOGEN
“Født Klog” er udnævnt til at blive en klassiker.
- Pete Andersen - Forfatter, Foredragsholder og Coach

Jeg er nødt til at sende en rosende mail til dig, efter jeg netop har "slugt" bogen Født Klog - sikke en fantastisk bog med et dybt livsbekræftende indhold! Aldrig før har jeg læst ord med så megen mening og så stor betydning. Bogen er "skrevet klogt"!
- Mille Kirk, mor til Noah, i en mail til forfatterenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00