Bizisland godkendt EAN

Det forsvundne tegn

Det forsvundne tegn, cd
  • Vare nr.: 2006HF
  • Indlæst af:Bent Otto Hansen
  • ForfatterDan Brown
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: cd
  • Spilletid:  21 time(r) 20 minutter
Denne bogs handling forløber over en periode på 12 timer, og fra første side vil læseren mærke spændingen og opdagelseslysten, mens man følger Robert Langdon gennem en mesterlig udført og overraskende handling. The Lost Symbol er fuld af overraskelser."

Flere detaljer


500,00 Ekskl. momsSå kom den melding som verdens mange Dan Brown-fans længe har ventet på - til efteråret 2009 udkom opfølgeren til Da Vinci Mysteriet, som på verdensplan er trykt i 81 millioner eksemplarer og oversat til 51 sprog. I Danmark er Da Vinci Mysteriet trykt i mere end 600.000 eksemplarer. Bogen var utvivlsomt være årets mest solgte roman i Danmark. Nu er paperback udgaven udkommet.

Robert Langdon er hovedpersonen
Det er igen Robert Langdon, hovedpersonen fra Da Vinci Mysteriet, der er på færde, og at der vil være fart over feltet fra første side, er der ingen tvivl om. Browns redaktør udtaler: "Intet er nogensinde, som det umiddelbart ser ud til i Dan Browns bøger.

Denne lydbogs handling forløber over en periode på 12 timer, og fra første side vil læseren mærke spændingen og opdagelseslysten, mens man følger Robert Langdon gennem en mesterlig udført og overraskende handling. The Lost Symbol er fuld af overraskelser."

Højt tempo
Dan Brown selv udtaler: "Denne bog har været en både underlig og vidunderlig rejse. At flette fem års research sammen til en fortælling, der strækker sig over 12 timer var en fantastisk udfordring. Robert Langdons liv bevæger sig tydeligvis i et højere tempo end mit."

Det engelske oplag vil blive rekordstort - ikke mindre end 6,5 millioner bøger vil der blive trykt i første omgang. Hvor stort det danske oplag bliver, vides endnu ikke, men at bogen når de danske læsere på dansk i god tid før jul ligger fast.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00