Bizisland godkendt EAN

Swan Peak

Swan Peak, mp3-cd
  • Vare nr.: MP11414
  • Indlæst af:Esben Hansen
  • ForfatterJames Lee Burke
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  15 time(r) 16 minutter
Efter at Katrina orkanen ramte New Orleans, er kriminalbetjent Dave Robicheaux, hans kone og hans ven Cletus taget på et ”road-trip” til en ranch i det fjerntliggende Montana.

Flere detaljer


Fås også som:
Swan Peak, cd >>


1.500,00 Ekskl. momsEfter at Katrina orkanen ramte New Orleans, er kriminalbetjent Dave Robicheaux, hans kone og hans ven Cletus taget på et ”road-trip” til en ranch i det fjerntliggende Montana. For at komme på afstand af ødelæggelserne i Louisiana. Swan Peak foregår i et næsten uspoleret Levi’s landskab mellem Montanas blå bjerge: i indianerland, i steelguitaristernes, rodeoklovnernes, de håbløse romantikeres, misbrugernes og matadorernes USA.

To unge studerende bliver fundet skændet og myrdet ikke langt fra universitetet. Og naturligvis bliver Dave Robicheaux og Cletus blandet ind i sagen. Ingredienserne synes næsten klassiske: en rig brutal oliematador, hans smukke kone, en vanskabt bror, en desperat fange på flugt og en sadistisk fængelsbetjent.

Hos James Lee Burke er verden både kompleks og enkel. De gode forvolder onde gerninger, mens de onde øver velgerninger. Alligevel og måske netop derfor fornemmer man klart, at James Lee Burkes moralske kompas er følsomt som en seismograf, i stand til at registrere de mindste rytselser. Swan Peak er, ifølge pressen, den rigeste, mest komplette roman, James Lee Burke har skrevet.

James Lee Burke har modtaget næsten alle de priser, en forfatter kan opnå. Han sammenlignes ofte med de allerstørste forfattere som William Faulkner, Ernest Hemingway og John Steinbeck.

Copyright © 2008 James Lee Burke
Published by arrangement with Lennart Sane Agency AB, Karlshamn
Omslag: Jes Blond og Finn Brohus. Typografi: Finn Brohus
Oversat af Ole Lindegård Henriksen fra Swan PeakKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00