Bizisland godkendt EAN

Dødssynder

Dødssynder, cd
SPAR 975,- Det er Mikkelsdag og markedsdag i 1486, da et lig tidligt om morgenen lander på gulvet i Vor Frue Klosterkirke i Helsingør. Hvad er gået forud, hvad er der sket?

Flere detaljer


Fås også som:
Dødssynder, mp3-cd >>


700,00 Ekskl. momsDet er Mikkelsdag og markedsdag i 1486, da et lig tidligt om morgenen lander på gulvet i Vor Frue Klosterkirke i Helsingør. Hvad er gået forud, hvad er der sket?
Byen er fuld af mennesker, der er kommet fra nær og fjern. I Vor Frue Kloster er et hold malere fra Halland ved at fremstille fortællingen om Jesu lidelse, og to træskærere fra Lybeck er i færd med at samle det nye alterskab.
Ølstuen på torvet er stedet, hvor alle mødes, og Elle Ølkone har travlt med at tjene penge.
Der er mange fristelser, og selv om alle - eller næsten alle - kun ønsker at gøre det gode og det rigtige, er det let at træde ved siden af.
Hovmod har gode tider, misundelsen blomstrer. De grådige rager til sig, og gnierne vogter over det de har. De forfængelige glimrer, og de mismodige tvivler. Men dødeligst er vreden.

Oppe i klosterets bibliotek sidder Johan, bygmesteren, gammel og dødtræt af alderdommens plager. Han lider af søvnløshed og burde både se og høre alt, hvad der sker nede i kirken.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00