Bizisland godkendt EAN

Dagsorden mord

Dagsorden mord, mp3-cd
Sneen daler over den sjællandske provinsby. Her kender de fleste hinanden, og alle kender i hvert fald nogen. På rådhuset trækker årets sidste byrådsmøde ud.

Flere detaljer


Fås også som:
Dagsorden mord, cd >>


1.465,00 Ekskl. momsSneen daler over den sjællandske provinsby. Her kender de fleste hinanden, og alle kender i hvert fald nogen.
På rådhuset trækker årets sidste byrådsmøde ud. Borgmesteren har svært ved at skjule sin irritation. Alt er jo på forhånd klappet af, og efter mødet venter et af årets højdepunkter: julefrokosten.

Langt om længe er dagsordenen slut. Festen kan og skal begynde, og det gør den. Propperne knalder og stemningen er allerede høj, da én i det sluttede selskab finder forvaltningschefen skudt, i et kontor på etagen nedenunder.

Lokalsamfundet er lammet, konstaterer redaktøren. Morderen må være at finde blandt de tilstedeværende politikere, deres ledsagere eller embedsmænd, skønner kriminalinspektør Poulsen. Det er en overskuelig lille kreds, alle kender hinanden - eller troede de kendte hinanden.

Det handler om at være tæt på - at komme tæt på. Jens Jørgensen er en mangeårig kender af det politiske spil, som det udspiller sig overalt i Danmark. Udover borgmestererfaringerne fra Slagelse har han tillægserfaringer fra syv år i Folketinget.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00