Bizisland godkendt EAN

De røde hestes nat

De røde hestes nat, cd
I De røde hestes nat er advokaten Billy Bob Holland flyttet ind på torvet i Missoula, Montana. En af hans første klienter er en farverig miljøaktivist Johnny American Horse, som står anklaget for to mord.

Flere detaljer


2.380,00 Ekskl. momsI De røde hestes nat er advokaten Billy Bob Holland flyttet ind på torvet i Missoula, Montana. En af hans første klienter er en farverig miljøaktivist Johnny American Horse, som står anklaget for to mord. En af bogens hovedpersoner, Wyatt Dixon, har ved en tidligere lejlighed været ved at slå Hollands kone ihjel. Nu optræder han tvetydigt, blandt andet som brevskriver til den amerikanske præsident:

"Kære præsident George W. Bush. Jeg er også texaner, og jeg har længe været tilhænger af de personlige mål, De har opstillet for Dem selv og vores dejlige land. Især kan jeg godt lide Deres modstand mod de kludehoveder, der angreb New York City og Pentagon. Med dette brev vil jeg tilbyde min ekspertise..."

Wyatt Dixon og et par andre outsidere er længe genstand for Billy Bob Hollands opmærksomhed, og længe - meget længe - afleder de små fortællinger opmærksomheden fra den store fortælling, som i De røde hestes nat handler om mulige afsløringer efter et indbrud på Global Research. Mens de små skurke sætter scenen i Burkes mesterlige western fra det virkelige liv, så er bogens egentlige ærinde at belyse de stores forbrydelser, såvel på den internationale scene som på den amerikanske hjemmebane.

Copyright ©2004 James Lee Burke.
Published by agreement with Lennart Sane Agency AB, Karlshamn.
Oversat af Ole Lindegård Henriksen fra In the Moon of Red Poines.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00