Bizisland godkendt EAN

Fortidens mørke

Fortidens mørke, mp3
Fortidens mørke er en spændingsroman af den franske bestseller-forfatter Guillaume Musso. Guillaume Musso er kendt for at fange hans læsere, ved både at forvirre og facinere i hans romaner..

Flere detaljer


2.234,40 Ekskl. momsOm Fortidens mørke som mp3-lydbog

Fortidens mørke er en spændingsroman af den franske bestseller-forfatter Guillaume Musso. Guillaume Musso er kendt for at fange hans læsere, ved både at forvirre og facinere i hans romaner, som alle har ligget på de franske bestsellerlister, og flere bøger er blevet filmatiseret.

I Fortidens Mørke forsvinder den 19-årige kvinde Vinca Rockwell under en snestorm på Côte d'Azur i år 1992. Rygterne går på, at hun er stukket af med sin filosofilærer fra hendes kostskole, som hun i al hemmelighed havde et forhold til.

25 år er gået, da de tre gamle skolekammerater Thomas, Maxime og Fanny genforenes til en gammel elevfest på Saint-Exupéry gymnasiet ved Antibes. Det er første gang, de har haft kontakt, siden de forlod skolen. Siden da har de ikke kunne slippe tankerne om den forfærdelig handling, de begik. Tankerne om deres veninde Vincas skæbne spøger stadig – og da deres gamle skole skal bygges om, risikerer deres gamle hemmeligheder at komme frem i lyset. Skolens murer gemmer nemlig på knoglerne fra et lig.

En smertelig og stærkt foruroligende sandhed om, hvad der egentlig hændte dengang for over 25 år siden, kan ikke længere holdes tilbage...

Køb Fortidens Mørke til en god pris på Plusbog – og se flere af Guillaume Musso bøger her. Hans bøger er oversat til et utal af sprog, og der er solgt flere end 22 millioner eksemplarer verden over. Guillaume Mussos første bog på dansk var Opkald fra en engel, som udkom i 2016.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00