Bizisland godkendt EAN

Proxy

Proxy, mp3
Proxy er endnu en fængslende krimi fra Steffen Jacobsens hånd.

Flere detaljer


2.234,40 Ekskl. momsOm Proxy som mp3-lydbog

Proxy er endnu en fængslende krimi fra Steffen Jacobsens hånd.

Anne Holst er terapeut og pensioneret bogholder. Hun bliver offer for et brutalt mord begået med en afrikansk ritualkniv. Der går ikke længe, før et nyt mord chokerer Holbæks beboere. Denne gang er offeret en lokal læge. Han er blevet stranguleret og findes i sin garage i en udbrændt bil.

Jacob Nordstedt er krigsveteran og efterforsker. Han sættes på sagen og skal arbejde sammen med Tanya Nielsen, en yngre kollega. Umiddelbart virker forbrydelserne umotiverede, og de to får travlt med at kortlægge, hvad der er sket. Den eneste lighed er teenagepigen Emma, som er kronisk syg og afhængig af sin kørestol.

Tanya har en utrolig skarp lugtesans, og hun kan fornemme selv de mindste duftforandringer. Og på et af gerningsstederne er der noget, som lugter galt. Helt galt.

Steffen Jacobsen er kirurg, Dr. Med. og overlæge, men har nu helliget sig skriveriet og forladt sin lægegerning. I 2008 debuterede han med Passageren, og i 2013 fik han sit helt store gennembrud med Trofæ. Siden da er det blevet til en række spændingsromaner, og hans bøger er solgt til udgivelse i det meste af Europa, Kina, Japan, Taiwan og USA.
Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00