Bizisland godkendt EAN

Ti svenskere skal dø

Ti svenskere skal dø, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788770366281
  • Indlæst af:Janek Lesniak
  • ForfatterMartin Österdahl
  • Forlag: People's Press
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  13 time(r) 53 minutter
Martin Österdahls spændingsroman Ti svenskere skal dø er anden fritstående bog i serien om agenten og ruslandseksperten Max Anger.

Flere detaljer


600,00 Ekskl. momsOm Ti svenskere skal dø som mp3-lydbog

Martin Österdahls spændingsroman Ti svenskere skal dø er anden fritstående bog i serien om agenten og ruslandseksperten Max Anger.

En mand findes død i en brudekiste under en gårdaktion i Roslagen. Han har underlige tegn ridset ind i sin pande, og kroppen er skåret i stykker. Det viser sig, at afdøde har været chef i Integrationsministeriet. Som den første af en række højtstående svenskere, bliver han offer for en grusom morder. Spørgsmålet er nu, hvem der bliver det næste offer?

Fjenden er usynlig og ingen ved, hvordan man beskytter sig imod den. Samtidig grundstøder atomubåden Kursk under den største russiske flådeøvelse siden Murens fald. Den skulle ellers være umulig at sænke. Præsident Putin ser koldblodigt til, mens de russiske sømænd kæmper for overlevelse, og den lurende konflikt mellem øst og vest tilspidser igen.

Max Anger er ruslandekspert og har som den eneste indsigt i begivenhedernes sammenhæng. Ingen andre end han kan standse den brutale morder, men han modarbejdes fra alle sider i kampen mod tiden. Ondskabens rødder fører tilbage til Sveriges histories mørkeste kapitel, langt tilbage i tiden, til noget som ingen ønsker frem i lyset igen.

Nutidens mest sprængfarlige spørgsmål væves sammen med en dramatisk periode af vores historie i Martin Österdahls Ti svenskere skal dø. Bogen er andet bind i Max Anger-serien. Første bind er Bed ikke om nåde fra 2018. Max Anger-serien er solgt til udgivelse i flere end ti lande, deriblandt USA, og filmatiseres også som tv-serie.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00