Bizisland godkendt EAN

De tre paver

De tre paver, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788740057089
  • Indlæst af:Grete Tulinius
  • ForfatterThomas Rydahl
  • Forlag: Politiken
  • Spilletid:  16 time(r) 2 minutter
Thomas Rydahls De tre paver er den afsluttende bog i Eremitten-trilogien om den nifingrede eneboer Erhard Jørgensen, som for mange år siden forlod kone og børn i Danmark..

Flere detaljer


900,00 Ekskl. momsOm De tre paver som mp3-lydbog

Thomas Rydahls De tre paver er den afsluttende bog i Eremitten-trilogien om den nifingrede eneboer Erhard Jørgensen, som for mange år siden forlod kone og børn i Danmark til fordel for en eneboer-tilværelse på De Kanariske Øer. En gådefuld spændingsroman om de Kanariske Øers mørke hemmeligheder og Erhards dystre fortid. Hvad skete der egentlig? Og hvordan mistede Erhard sin finger? De tre paver kan læses uafhængigt af de to første bøger i serien.

Dramatiske begivenheder har sendt Erhard til øen La Gomera, hvor han lever en skjult tilværelse i en hippielejr. Her opsøges han af en gammel fjende, som skal bruge ham til at efterforske et drab på en ung pige. Drabet har fundet sted på et katolsk børnehjem på Fuerteventura, og Erhard delvist trues, delvist lokkes til at hjælpe. På børnehjemmet bor drengemanden Aaz, som Erhard holder af. Men Aaz har været vidne til noget, han ikke skulle have set og tager flugten over øen i jagten på en kanariefugl, som ingen andre kan se.

Alle drives til vanvid af den kraftige sandstorm Calimaen, som hærger på Fuerteventura. Den kendte bestsellerforfatter Celesta Almuz Ameida strander på øen med hele sit følge, og hun er presset af sit forlag til at komme med en ny bestseller. Men Celesta har mere lyst til at arbejde på en historie om den mystiske nifingrede dansker, Eremitten, som har bosat sig på De Kanariske øer med en række mystiske forbrydelser på samvittigheden. Celesta ledes på sporet af De tre paver, den kanariske mafia, som i mange år har huseret på øerne. Og pludselig er hun det jagtede bytte i kampen om at beskytte deres magt.

I 2014 debuterede Thomas Rydahl med Eremitten, som blev en stor succes hos både læsere og anmeldere og indbragte ham adskillige priser. Efterfølgeren De savnede fulgte i 2016, og med De tre paver er trilogien nu fuldendt. Thomas Rydahl er født i 1974, gift og far til to børn. Han er uddannet på Forfatterskolen. Find hele Eremitten-trilogien til gode priser på Plusbog.dk!Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00