Bizisland godkendt EAN

De smukke unge døde

De smukke unge døde, mp3
I Mitfordmordene II, De smukke unge døde af Jessica Fellowes møder vi igen de seks Mitford-søstre fra Asthall Manor i Oxfordshire, som vi kender fra Mitfordmordene I.

Flere detaljer


750,00 Ekskl. momsOm De smukke unge døde som mp3-lydbog

I Mitfordmordene II, De smukke unge døde af Jessica Fellowes møder vi igen de seks Mitford-søstre fra Asthall Manor i Oxfordshire, som vi kender fra Mitfordmordene I. Bogen er andet selvstændige bind i bestsellerserien om herskabet og tjenestefolkene på 1920’ernes store engelske godser.

Asthall Manor er virkelig blevet ramt af Englands brølende 20’ere. I London præges nattelivet af unge glamourøse bohemer, hvilket den ældste Mitford-søster Nancy hurtigt tager del i. Der festes vildt med jazzmusik og vovede påfund, og det skaber overskrifter i aviserne. Men livet er ikke nær så glamourøst for tjenestefolkene, som skal bringe orden i tingene efter de rige unges udskejelser. De må ofte også stå til ansvar for de lyssky handlinger, de unge aristokratiske løver har på samvittigheden. Men en dag bliver det for meget for Louisa Cannon, som arbejder som barnepige og selskabsdame for søstrene på Asthall Manor. Et brutalt mord begås under en af klikens vovede og berygtede natlige skattejagter på godset, og stuepigen Dulcie arresteres og anklages uden videre. Louisa vil hjælpe Dulcie og rense hende for mistanke – men morderen kan være meget tættere på, end hun regner med.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00