Bizisland godkendt EAN

Havunger

Havunger, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788770364621
  • Serie: Anne Lebæk nr.
  • Indlæst af:Tammi Øst
  • ForfatterHelle Mogensen
  • Forlag: People's Press
  • Spilletid:  5 time(r) 16 minutter
Anne Lebæk har levet i selvvalgt eksil i København og aldrig set sig over skulderen, siden hun forlod sin vestjyske barndomsby Hvertsund. Det er femten år siden nu. Men da søsteren Margit ligger for døden, er Anne tvunget til at rejse hjem.

Flere detaljer


750,00 Ekskl. momsOm Havunger som mp3-lydbog

Anne Lebæk har levet i selvvalgt eksil i København og aldrig set sig over skulderen, siden hun forlod sin vestjyske barndomsby Hvertsund. Det er femten år siden nu. Men da søsteren Margit ligger for døden, er Anne tvunget til at rejse hjem. Fraskilt og lettere desillusioneret vender Anne tilbage til en by, der også kæmper for ikke at gå i hundene, får arbejde i den lokale psykologpraksis og forsøger at finde fodfæste. Og med hende følger tragedierne.

En tidlig efterårsmorgen skyller liget af en kvinde op på stranden. Hendes navn er Christel Birkenfeldt, og hun var klient hos Anne. Det tyder på, at hun er druknet ved en tragisk badeulykke eller et selvmord. Men Anne tvivler. Det stemmer ikke med den Christel, hun kendte eller årsagen til, at hun overhovedet gik til psykolog: Hun led af thalassofobi – angst for havet!

Anne sætter sig for at finde sandheden. Og først alt for sent går det op for hende, at svarene gemmer sig i hendes egen fortid og fatale handlinger.

Havunger er Helle Mogensens debut. En inciterende og foruroligende roman om skyld og første historie om den lettere introverte psykolog Anne Lebæk.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00