Bizisland godkendt EAN

Bed ikke om nåde

Bed ikke om nåde, mp3
Hvor langt vil du gå for at redde dit land, den du elsker og dig selv?

Flere detaljer


1.000,00 Ekskl. momsOm Bed ikke om nåde som mp3-lydbog

Hvor langt vil du gå for at redde dit land, den du elsker og dig selv?

Det er foråret 1996, i Rusland er kampen op til sommerens præsidentvalg skudt i gang. Pasjie, en ung kvinde der arbejder for et svensk firma med interesser i Rusland, forsvinder pludselig i Sankt Petersborg. Samtidig bliver telefonnettet i Stockholm hacket, og hundredtusinder Teliakunders private data forsvinder i den blå luft.

Pasjies svenske kæreste og kollega, Max Anger, der har en fortid i militæret som frømand og Ruslandsspecialist, rejser til Sankt Petersborg for at lede efter hende. Under eftersøgningen støder han på ledetråde, der tyder på, at hun har været undervejs med afsløringen af en mystisk organisation.

Efterhånden som flere uskyldige falder som ofre for hensynsløse mordere, bliver det klart for Max, at tiden er ved at rinde ud for Pasjie … Og måske er det allerede for sent. Samtidig indser han, at der er en forbindelse mellem hendes forsvinding og hans egen fortid. Vil han endelig få svar på, hvorfor hans far som spæd blev anbragt som plejebarn på den lille skærgårdsø Arholma i marts 1944?


For at redde sin kæreste og forhindre et angreb på Sverige må Max Anger konfrontere en ondskab uden grænser. Hvis det skal lykkes, må han revurdere alt, hvad han ved om sig selv.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00