Bizisland godkendt EAN

Sammenbruddet

Sammenbruddet, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788742600634
  • Indlæst af:Bolette Schrøder
  • ForfatterB.A. Paris
  • Forlag: Jentas
  • Spilletid:  8 time(r) 46 minutter
Cass har haft det svært siden den aften, hun så bilen i skoven. Den stod ved den bugtede vej ude i skoven, mens regnen silede ned, og der sad en kvinde i bilen – den kvinde, der blev dræbt.

Flere detaljer


600,00 Ekskl. momsOm Sammenbruddet som mp3-lydbog

Cass har haft det svært siden den aften, hun så bilen i skoven. Den stod ved den bugtede vej ude i skoven, mens regnen silede ned, og der sad en kvinde i bilen – den kvinde, der blev dræbt. Cass har forsøgt at skubbe forbrydelsen ud af sine tanker, for hvad kunne hun i grunden have gjort? Det er en farlig vej at befinde sig på under et uvejr, og hun ville sandsynligvis selv være kommet til skade, hvis hun var standset. Og ikke bare det, hendes mand ville også være blevet rasende, hvis han havde fået at vide, at hun havde brudt sit løfte til ham om ikke at skyde genvej gennem skoven.

Men lige siden den aften er hun begyndt at glemme alle mulige småting. Hvor hun stillede bilen, om hun har taget sine piller eller ej, ja, selv koden til alarmen.

Det eneste, hun ikke kan glemme, er kvinden, den kvinde, hun måske kunne have reddet, og den forfærdelige skyldfølelse, der bliver ved med at nage hende.

Og de tavse opkald, hun hele tiden får, og følelsen af, at der er nogen, der holder øje med hende …

Et fængslende ægteskabsdrama

The Washington Post

Denne psykologiske thriller er endnu sværere at lægge fra sig end B.A. Paris’ bestsellerdebut fra 2016, Bag lukkede døre. Tilrettelæg din læsetid derefter … med to bøger i rap bevæger Paris sig direkte mod bestsellerlisten.

Booklist

Den britiske forfatter følger op på sin bestsellerdebut fra 2016, Bag lukkede døre med endnu en førsteklasses psykologisk thriller … Spændingen opbygges lige fra start, til den når sit højdepunkt, efterhånden som Cass’ frygt bliver håndgribelig.

Publishers Weekly

Du vil ikke kunne lægge bogen fra dig, før du har været med ude i alle dens krinkelkroge og er nået til en afslutning, du ikke havde forudset.

Daily Express

En fortælling, der bliver mere og mere uhyggelig – en fortælling om venskab, kærlighed, tilregnelighed og den forfærdelige nedbrydning af forstanden.

USA Today

B.A. Paris er den internationale best­sellerforfatter til Bag lukkede døre og Sammenbruddet. Hendes bøger har solgt i over en million eksemplarer i Storbritannien alene, hun har ligget på New York Times’ bestsellerliste og som nummer et på Amazon og iBooks. Hendes bøger sælges i 37 lande verden over.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00