Bizisland godkendt EAN

Den gode datter

Den gode datter, mp3
  • Vare nr.: MP9788771899955
  • Indlæst af:Susanne Storm
  • ForfatterKarin Slaughter
  • Forlag: HarperCollins
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  19 time(r) 12 minutter
"En bundsolid psykologisk thriller" - ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Bognørden

Flere detaljer


775,00 Ekskl. momsOm Den gode datter som mp3-lydbog

Den gode datter er nyeste bog af Karin Slaughter.

Søstrene Charlotte og Samantha Quinn fik for 28 år siden slået deres lykkelige liv i den lille by Pikeville i småstykker: Deres mor blev skudt under et angreb på deres barndomshjem. Tabet efterlod deres far, byens bedste og mest berygtede forsvarsadvokat, ulykkelig og sønderknust. Den lille familie blev knust og ødelagt for altid – fortæret af hemmelighederne og minderne fra den frygtelige nat.

Som den gode og forstående datter hun er, er Charlotte fulgt i sin fars fodspor og er slev blevet advokat. Men hun befinder sig pludselig i sit livs værste mareridt, da volden vender tilbage til Pikeville. Hele byen chokeres og traumatiseres. Charlotte er ikke blot den første på gerningsstedet, men hele sagen vækker forfærdelige minder, som hun har forsøgt at fortrænge. Minderne om den forfærdelige aften for næsten 30 år siden vender tilbage med fornyet styrke, og den chokerende sandhed om den forbrydelse, der ødelagde hendes familie, vil og kan ikke forblive begravet for altid.

Den gode datter af Karin Slaughter er endnu en selvstændig bog fra den internationale bestsellerforfatter. Hendes bøger er solgt i over 35 millioner eksemplarer i et hav af lande, og Karin Slaughter er en af verdens mest læste krimiforfattere.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00