Bizisland godkendt EAN

Fars dreng

Fars dreng, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740045871
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterEmilie Schepp
  • Forlag: Politiken
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  10 time(r) 15 minutter
Fars dreng er fjerde bog om den sammensatte anklager Jana Berzelius med den hemmelige fortid, og serien om hende har for længst befæstet Emelie Schepp som en af de mest etablerede forfattere på den svenske krimiscene og sikret hende international anerkendelse.

Flere detaljer


800,00 Ekskl. momsOm Fars dreng som mp3-lydbog

En varm sommeraften ringer den seksårige Jonathan til sin far Sam, der er på vej hjem. Skrækslagen hvisker drengen, at nogen er brudt ind i deres hus. Det er det sidste, Sam hører fra sin søn, inden han forsvinder sporløst. Anklageren Jana Berzelius kobles på den tragiske sag, og sammen med efterforskerne Henrik Levin og Mia Bolander forsøger hun at finde ud af, hvad der er sket med drengen. Sporene går tilbage i familiens fortid, og jo længere tid Jonathan er forsvundet, jo mere involveres Jana personligt. Det går op for hende, at hun skal finde den dreng, og at det haster voldsomt.

Hendes arbejde er at opretholde lov og orden, men hun viger ikke tilbage for at bryde begge dele for at beskytte sig selv og sin voldsomme fortid.

Fars dreng er fjerde bog om den sammensatte anklager Jana Berzelius med den hemmelige fortid, og serien om hende har for længst befæstet Emelie Schepp som en af de mest etablerede forfattere på den svenske krimiscene og sikret hende international anerkendelse.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00