Bizisland godkendt EAN

Indland

Indland, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788771468496
  • Indlæst af:Dan Schlosser
  • ForfatterArne Dahl
  • Forlag: Modtryk
  • Spilletid:  10 time(r) 12 minutter
Indland er en tankevækkende rejse ind i mørkets koldeste indre, og bogen kaster lys over nogle af menneskets allermørkeste og dystre sider. Indland er anden bog i serien om Sam Berger og Molly Blom. 

Flere detaljer


1.300,00 Ekskl. momsOm Indland som mp3-lydbog

Indland er anden bog i ny serie fra Arne Dahl.

Da Sam Berger slår øjnene op, ved han ikke, hvor han er. Alt er hvidt – et rum og en verden uden tegn. Men så står Molly Blom der, og det går langsomt op for ham, at de to er på flugt. Sam Berger er tidligere politimand ved Stockholms politi, men er efter en mordsag med uhyggelige forgreninger til Sam Bergers eget liv ikke længere en del af politikredsen i Stockholm.

Berger og Blom er på flugt fra en retfærdighed, der ikke længere er retfærdig. De to har i hemmelighed fået overdraget en ubehagelig sag fra fortiden, hvor morderen for længst er fanget og dømt. Men er den dømte nu virkelig også den skyldige?

Indland er en tankevækkende rejse ind i mørkets koldeste indre, og bogen kaster lys over nogle af menneskets allermørkeste og dystre sider. Indland er anden bog i serien om Sam Berger og Molly Blom. Den første bog er Skyggezone, der udkom i 2016 og som kickstartede et nyt og spændende krimi-projekt fra den svenske bestsellerforfatter Arne Dahl.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00