Bizisland godkendt EAN

Den ophøjede morder

Den ophøjede morder, cd

Vis alle billeder

  • Vare nr.: ISBN9788771467857
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterKeigo Higashino
  • Forlag: Modtryk
  • Medie: cd
  • Spilletid:  8 time(r) 36 minutter
”Nervepirrende og hjernevridende” ★★★★★ ★   Jyllands-Posten

Flere detaljer


1.300,00 Ekskl. momsOm Den ophøjede morder som cd-lydbog

Da en mand findes død af forgiftning i sit hjem, ligger det ligefor at mistænke hans kone, Ayane, som har indtil flere motiver. Problemet er bare, at Ayane på drabstidspunktet var hundredvis af kilometer borte og har et vandtæt alibi.

Drabsefterforsker Kusanaki bliver så betaget af Ayane, at hans unge kollega Utsumi frygter, han har mistet sin professionelle dømmekraft. Så Utsumi gør, som Kusanagi har gjort i årevis, når han har været kørt fast: Hun kontakter professor Yukawa - for kun et geni kan finde rundt i den labyrint, som politiet er havnet i. Men selv Yukawa får svært ved at få virkeligheden til at passe med teorien. 

DEN OPHØJEDE MORDER foregår i det moderne Japan, stadig præget af ældgamle æresbegreber og en særlig høflighed. Keigo Higashino skriver overraskende og bedragerisk spænding, og han fik sit gennembrud med bestselleren DEN HENGIVNE HR. X.

Keigo Higashino, født 1958, er en af Japans mest populære forfattere. Hans gennembrud kom med romanen DEN HENGIVNE HR. X, og siden har hans bøger solgt mere end 25 millioner eksemplarer alene i Japan. Higashinos bøger udkommer verden over, flere er filmatiseret, og han har modtaget en lang række priser, blandt andet den prestigefyldte Naoki Prize, som er Japans svar på Bookerprisen.

I ET INTERVIEW MED AVISEN THE TIMES SIGER HIGASHINO: "Da jeg gik i skole, gav min far mig et ødelagt vækkeur, og jeg plejede at skille det ad og samle det igen. Når jeg tænker på et plot, forestiller jeg mig plottets komponenter, som kan være tegn eller hændelser. Det vigtige er aldrig at tvinge en komponent ind et sted, hvor den ikke passer."Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00