Bizisland godkendt EAN

Stryknin og whisky

Stryknin og whisky, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711715871
  • Indlæst af:Lars Thiesgaard
  • ForfatterMaria Lang
  • Forlag: Rosenkilde
  • Spilletid:  5 time(r) 6 minutter
Kriminalkommissær Christer Wijk kommer modstræbende til at deltage i en vigtig kvindekongres, fordi han er blevet tilkaldt af sin kæreste, opera-sangerinde Camilla Martin.

Flere detaljer


850,00 Ekskl. momsOm Stryknin og whisky som mp3-lydbog

Kriminalkommissær Christer Wijk kommer modstræbende til at deltage i en vigtig kvindekongres, fordi han er blevet tilkaldt af sin kæreste, opera-sangerinde Camilla Martin. Hun deltager sammen med 49 andre kvinder på kongressen på en idyllisk svensk herregård. Camilla er oprevet, fordi hun om morgenen har fundet en af de øvrige deltagere død på værelset. Om natten havde Camilla hørt et skrig og lyden af en dør, der blev lukket i.

En tilstedeværende kvindelig læge har haft den afdøde som patient og tilskriver dødsfaldet den unge kvindes hjertefejl. Christer Wijk er ikke overbevist om, at dødsfaldet er sket naturligt, for hans kæreste har iagttaget mange besynderlige intriger og skænderier blandt de forsamlede og har fortalt ham om det. Christer Wijk begynder at kigge sig omkring og tale med ansatte på herregården, selv om politiet ikke officielt er tilkaldt, og det bestyrker hans mistanke. Men opklaringen er vanskelig, for der er ingen vidner eller beviser, der kan fælde den mistænkte.
Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00