Bizisland godkendt EAN

Jeg så et mord

Jeg så et mord, mp3-cd
Til en fest praler den unge Joyce Reynolds af at have været vidne til en forbrydelse: ´Jeg har set et mord´, siger hun. Hverken Hercule Poirot eller andre tror på hendes historie, men det ender med at koste hende livet.

Flere detaljer


850,00 Ekskl. momsOm Jeg så et mord som mp3-lydbog

Til en fest praler den unge Joyce Reynolds af at have været vidne til en forbrydelse: ´Jeg har set et mord´, siger hun. Hverken Hercule Poirot eller andre tror på hendes historie, men det ender med at koste hende livet. Da festen er slut, finder man hendes lig, og Poirot påtager sig opklaringen.

Om forfatteren: Agatha Christie (Lady Mallowan, født Agatha Mary Clarissa Miller) (1890-1976), britisk kriminalforfatter. En af de til alle tider mest elskede forfattere inden for denne klassiske genre. Hun skrev omkring 80 kriminalromaner og er - især med disse værker - oversat til alverdens sprog. Hendes figurer Hercule Poirot og Miss Marple står helt centralt i den britiske kriminaltradition. Derudover skrev Agatha Christie både noveller og skuespil samt - hvad der måske vil være en overraskelse for flere - seks kærlighedsromaner under pseudonymet Mary Westmacott. Hendes kriminallystspil The Mousetrap er det længst løbende teaterstykke i historien.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00