Bizisland godkendt EAN

Kvinden i graven

Kvinden i graven, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740033670
  • Indlæst af:Sara Gadborg
  • ForfatterJulia Heaberlin
  • Forlag: Politiken
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  13 time(r) 16 minutter
Da den sekstenårige Tessa bliver fundet i en grav på en mark i Texas, har hun kun med nød og næppe overlevet en seriemorder.

Flere detaljer


1.200,00 Ekskl. momsOm Kvinden i graven som mp3-lydbog

Da den sekstenårige Tessa bliver fundet i en grav på en mark i Texas, har hun kun med nød og næppe overlevet en seriemorder. Hun har meget lidt erindring om, hvordan hun er havnet der, men hendes vidneudsagn sender en mand på dødsgangen.

I graven finder man ligresterne fra tre andre piger. Tessa er eneste overlevende – den ’heldige’ af de fire ofre, som pressen hurtigt døber ’de sortøjede blomster, efter de blomster, der bredte sig som et gult tæppe over deres grav.

Tyve år senere fi nder Tessa de samme blomster lige uden for sit soveværelse, og nu er hun ikke i tvivl om, at hun igen  trues på livet. Hun tvinges til at huske tilbage og gennembryde den mur af hemmeligheder, hun har bygget op for at beskytte sig selv. Har hun dømt en uskyldig til døden? Er det den rigtige morder, der forsøger at skræmme hende? Og hvem er det, der interesserer sig så meget for hendes teenagedatter? 

En intens og dybt original psykologisk domestic noir-thriller om en ung kvinde, der kæmper for sig selv og for sit barn, mens hun genoplever de hårrejsende erindringer, der ligger gemt under et blomsterhav på en mark. Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00