Bizisland godkendt EAN

Hvide spor

Hvide spor, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740028379
  • Serie: Jana Berzelius 2 nr.
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterEmelie Schepp
  • Forlag: Politiken
  • Spilletid:  9 time(r) 58 minutter
Hvide Spor  er andet bind i Emelie Schepps bestsellerserie om anklageren Jana Berzelius og opklarerduoen Henrik Levin og Mia Bolander. Første bind,  Mærket for livet,  udkom i 2014. Den er blevet en svensk krimisensation med mere en 150.000 solgte eksemplarer. 

Flere detaljer


1.500,00 Ekskl. momsOm Hvide spor som mp3-lydbog

En iskold vinternat holder et eksprestog på vej fra København til Stockholm på Norrköping station. En chokeret togfører har fundet en død kvinde på togets toilet. Hun sidder lænet op ad væggen, hendes hænder er blodige, og fra munden drypper hvidt skum. Den døde er kun en stor pige, og hun rejste ikke alene. Hun fulgtes med en kvinde, der nu er forsvundet.

Den dygtige og velansete Jana Berzelius bliver anklager i sagen, der efterforskes af kriminalkommissær Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander. Allerede da de første spor dukker op, ved Jana, at hun  står over for sit livs sværestevalg. Sporene peger nemlig i retning en mand, hun helst vil glemme – en mand, der kan ødelægge alt det, hun har kæmpet for at bygge op. For at beskytte sig selv og sin fortid må hun være et skridt foran politiet hele tiden. 

Hvide Spor er andet bind i Emelie Schepps bestsellerserie om anklageren Jana Berzelius og opklarerduoen Henrik Levin og Mia Bolander. Første bind, Mærket for livet, udkom i 2014. Den er blevet en svensk krimisensation med mere en 150.000 solgte eksemplarer. Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00