Bizisland godkendt EAN

Den 5. plage

Den 5. plage, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711474457
  • Indlæst af:Liselotte Krogager
  • ForfatterLotte Petri
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  15 time(r) 47 minutter
Hvad nu, hvis to seje og fandenivoldske veninder får mistanke om et biologisk terrorangreb i København?

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Den 5. plage som mp3-lydbog

Hvad nu, hvis to seje og fandenivoldske veninder får mistanke om et biologisk terrorangreb i København?

En ung kvinde myrdes på brutal vis og smides i Københavns havn. Kort efter modtager hendes kollega, forskeren Selma Eliassen, en mystisk mail og begynder at undersøge sagen nærmere. Inden længe bliver hun via sit arbejde på Epidemiologisk Institut involveret i en sag om potentiel biologisk terror i København, der kommer til at få kraftige indvirkninger også på hendes eget privatliv.

Sideløbende bliver hendes veninde Lisa Brodersen chikaneret af sin psykisk ustabile, voldelige eksmand, der tilsyneladende har sat sig for at vinde hende tilbage, koste hvad det vil.

Vil Lisa være i stand til at ryste sin voldelige forfølger af sig? Og er København virkelig truet af et forestående biologisk terrorangreb? Eller vigtigere endnu: Vil det lykkes Selma og hendes kollegaer at afværge det?
De to uafhængige og fandenivoldske veninder kastes begge ud i hæsblæsende udfordringer i et plot, der involverer mord, jalousi, islamistisk fanatisme, misbrug af psykofarmaka, biologisk terror, smitte med dødbringende bakterier… og meget mere…

Lotte Petri blev indstillet til Danske Banks Debutantpris for Den 5. plage.

LEKTØRUDTALELSE:
“Ikke ueffen spændingsroman af dansk debutant. Jeg synes, den er lidt for lang og vil for meget, men når det er sagt, er det udmærket og spændende underholding for læsere af især femikrimier (...) For læsere af nutidige danske krimier og spændingsromaner af fx Anna Grue, Jussi Adler-Olsen og Liv Mørk”

ANMELDERNE SKREV:
“Det hjælper så en del, at Lotte Petri skriver charmerende, og at hun har et godt greb om at stille sine brikker op og længst muligt at holde skarpe pointer i baghånden. Der er gode overraskelser undervejs, en kløgtig tegning af personerne – ikke mindst protrætterne af Selma og hendes nærmeste medarbejdere – og snert i beskrivelsen af det videnskabelige miljø og dets indædte kamp mod tåbelige bureaukrater. Samlet er det en lovende debut.”
- Kristelig Dagblad

“Under alle omstændigheder går det hurtigt derudad, og den energi, forfatteren lægger i historien, kan klart mærkes på en positiv måde.”
- Helsingør DagbladKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00