Bizisland godkendt EAN

Hvidt snit

Hvidt snit, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711466322
  • Indlæst af:Liselotte Krogager
  • ForfatterLotte Petri
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  8 time(r) 54 minutter
“Lotte Petri har med "Hvidt snit" skrevet en særdeles spændende, gysende, interessant og informativ thriller. I min optik den bedste af Lotte Petris udgivne bøger.” - www.krimifan.dk

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Hvidt snit som mp3-lydbog

Hvidt snit er en ny krimi i serien om forskeren og lægen Selma Eliassen, som er ansvarlig for forebyggelse af epidemiske udbrud og angreb med biologiske våben. Det sensationelle fund af en død ulv på dansk grund får en yderligere dimension, da nogle knoglerester fra et menneske findes i dens mavesæk, og snart findes resten af skelettet. En retsmedicinsk undersøgelse viser, at skelettet er omkring 30 år gammelt, og at der er tale om et grusomt mord. Kort efter dør en indsat fange under mystiske omstændigheder på Sikringen - et moderne topsikret fængselshospital, hvor landets allerfarligste sindssyge, kriminelle er indsat. 

Skønt der er 30 år imellem deres dødstidspunkter, aner politiet en sammenhæng: Begge ofre har fået foretaget det hvide snit gennem øjet - en operativ metode, der ellers ikke anvendes længere - og begge er blevet forgiftet med et yderst sjældent stof. 
Samtidig har Selmas studieveninde, retsmediciner Lone Olsen, store personlige problemer. Hun lider af den arvelige genfejl ´Turners syndrom´ - og pludselig dukker hendes sygejournal op på en ny-nazistisk hjemmeside, der plæderer for udryddelse af mennesker med arvelige genfejl som en del af racehygiejnen.

Selma og hendes kolleger hvirvles nu ind i en farlig efterforskning mellem psykisk syge kriminelle og tegn på ny-nazistiske rørelser, og efterforskningen tyder på, at der er kynisk seriemorder på spil, der har ladet sig inspirere af nazisten Josef Mengeles menneskeeksperimenter.

ANMELDERNE SKREV
“Lotte Petri har med "Hvidt snit" skrevet en særdeles spændende, gysende, interessant og informativ thriller. I min optik den bedste af Lotte Petris udgivne bøger.”
- www.krimifan.dk

Det er en vanvittig spændende og velskrevet thriller, der hæver Lotte Petri op blandt vores allerbedste krimiforfattere, og internationalt vil hun også kunne gøre sig."
- www.bogpusheren.dk

LEKTØRUDTALELSE
“Ulvens tilbagevenden til Danmark er oplagt thrillerstof. Lotte Petri rammer derfor med sikker hånd en trend i tiden, når hun introducerer emnet i denne bog, der appellerer til det store kvindelige publikum, der ikke kan få for mange femikrimier at vælge imellem (...) Lotte Petri fremdrages ofte som ligekvinde med Sara Blædel, hvad angår plot, skrivefærdigheder og målgruppe, og den position holder hun stadig efter "Hvidt snit" (...) Bør anskaffes forsigtigt i samme omfang som forfatterens første tre titler.”Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00