Bizisland godkendt EAN

Bundet af blodet

Bundet af blodet, mp3-cd
  • Vare nr.: 15455MP3
  • Indlæst af:Bengt Burg
  • ForfatterIan Rankin
  • Forlag: Klim
  • Spilletid:  15 time(r) 49 minutter
På en privatskole bliver to teenagere dræbt af en tidligere SAS-soldat, som derefter skyder sig selv. Som kriminalkommissær John Rebus udtrykker det: "Der er ikke no get mysterium i det, bortset fra hvorfor."

Flere detaljer


1.199,20 Ekskl. momsOm Bundet af blodet som mp3-lydbog

På en privatskole bliver to teenagere dræbt af en tidligere SAS-soldat, som derefter skyder sig selv. Som kriminalkommissær John Rebus udtrykker det: "Der er ikke noget mysterium i det, bortset fra hvorfor." Dette fører ham ind i hjertet af et rystet lokalsamfund - og til en forbindelse med hans egen problematiske fortid.Rebus bliver fascineret af morderen, som efterlader sig hemmeligheder og løgne. Alle mener, der er tale om en galning. Men hvilken forbindelse havde han til sine ofre?

Hvorfor opfører det eneste overlevende øjenvidne til begivenheden sig så mærkeligt? Og hvorfor engagerer militære efterretningsagenter sig i sagen?Rebus har også sit at stå til ansvar for. En voldelig småforbryder, som gennem et stykke tid har chikaneret hans gode ven og kollega Siobhan Clarke, bliver fundet brændt ihjel i sin lejlighed. Rebus er blevet set sammen med ofret umiddelbart før branden, og han er nyudskrevet fra hospitalet med begge hænder bundet ind i gaze ...

Fjortende bind i serien om John Rebus.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00