Bizisland godkendt EAN

Bjørnedansen

Bjørnedansen, cd
Fire mænd ligger i en skov i udkanten af Stockholm og holder øje med vagten, der kontrollerer et af det svenske militærs hemmelige våbendepoter. Køb Bjørnedansen som cd-lydbog

Flere detaljer


2.976,00 Ekskl. momsOm Bjørnedansen som cd-lydbog

Fire mænd ligger i en skov i udkanten af Stockholm og holder øje med vagten, der kontrollerer et af det svenske militærs hemmelige våbendepoter. Leo er hjernen bag det, der skal til at ske. Med sig har han sine yngre brødre, Felix og Vincent, og barndomsvennen Jasper. De fire skal bruge våben til deres plan: at røve banker og skaffe sig så mange penge, at de bliver uafhængige for altid. Alt er planlagt til mindste detalje, sekund for sekund, bevægelse for bevægelse.

Mange år tidligere svejses de tre brødre sammen, mens deres familie er ved at gå i opløsning. Deres far lærer dem at slå fra sig, deres mor orker ikke mere. De tre brødre har kun hinanden, og intet kan komme imellem dem.

BJØRNEDANSEN er en spændingsroman om den mest opfind­somme forbryderbande, Sverige nogensinde har set. Om broder­kærlighed, der er stærkere end alt andet, og om fædre og sønner.

BJØRNEDANSEN bygger på den virkelige historie om Militær­ligaen, der i begyndelsen af 1990’erne begik en lang række røverier.

Læs denne folder om forfatterne og om BJØRNEDANSEN.

Årets hidtil bedste krimi ...
Det er skrevet indefra, tæt på, så du kan lugte og føle, hvordan ubehaget og angsten tager over, når far kommer hjem i den trange lejlighed og halvberuset insisterer på, at ældste 10-årige Leo skal lære at slå og "gå lige igennem dem", som generer ham eller familien.
Nordjyske ★ ★ ★ ★ ★ ★

Den er ekstrem velskrevet, spændende, gribende, uhyggelig, munter, sørgelig, varm, iskold - og helt igennem utrolig. " Bjørnedansen" er verdensklasse...
Helt enkelt: Det kan ikke gøres bedre.
Fredericia Dagblad ★ ★ ★ ★ ★ ★

Roslund og Thunberg skriver lydefrit, hårdkogt og med sætninger som arrige salver fra en maskinpistol. Deres historie er muligvis kendt og slutningen derfor ikke overraskende, men deres jongleren med stoffet og indgående insiderviden gør Bjørnedansen til en læseoplevelse af de sjældne.
Weekendavisen

Opbygningen er regelret filmisk: velformede scener med skarp dialog og fine forløb, der gør læsningen til en fornøjelse.
Politiken ★ ★ ★ ★Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00