Bizisland godkendt EAN

Den sande historie om Pinoccios næse

Den sande historie om Pinoccios næse, cd
  • Vare nr.: ISBN9788771461206
  • Indlæst af:Dan Schlosser
  • ForfatterLeif GW Persson
  • Forlag: Modtryk
  • Medie: cd
  • Spilletid:  15 time(r) 36 minutter
Det var mandag den 3. juni, men selv om det var en mandag, og han var blevet vækket midt om natten, ville kriminalkommissær Evert Bäck ström altid betragte den som den bedste dag i sit liv. Hør - Køb Den sande historie om Pinoccios næse som cd-lydbog

Flere detaljer


2.772,00 Ekskl. momsOm Den sande historie om Pinoccios næse som cd-lydbog 

Det var mandag den 3. juni, men selv om det var en mandag, og han var blevet vækket midt om natten, ville kriminalkommissær Evert Bäck ström altid betragte den som den bedste dag i sit liv.

Den i egen optik uforlignelige og uimodståelige Evert Bäckström bliver til sin glæde kaldt ud til et gerningssted. En kendt advokat er blevet dræbt i sit hjem, men dødsårsag og dødstidspunkt står hen i det uvisse. Kriminalkommissær Bäckström og hans efterforskningsgruppe står tilsyneladende over for en vanskelig sag.

En samling russiske ikoner, som advokaten har haft til salg, viser sig at være vigtig for sagen, ligesom en Pinocchio-spilledåse af helt særlig karakter. Sporene peger i flere og aldeles umulige retninger, og for Bäckström bliver det personligt, da han indser, hvor mange penge han selv har mulighed for at få ud af hele sagen.

Samtidig har efterforskningsgruppen travlt med andre og mindre sager om en vanrøgtet kanin og en adelig kunsthandler, der har fået bank med et auktionskatalog. Det virker ikke, som om der kan være en sammenhæng mellem de tilsyneladende trivielle sager og mordet på advokaten — men efterhånden ser det alligevel sådan ud. Selv for Bäckström.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00