Bizisland godkendt EAN

Slagteren fra Lille Burma

Slagteren fra Lille Burma, cd
  • Vare nr.: ISBN9788770539272
  • Indlæst af:Torben Sekov
  • ForfatterHåkan Nesser
  • Forlag: Modtryk
  • Spilletid:  12 time(r) 43 minutter
I august 2007 satte Arnold Morinder sig på sin knallert for at køre til Statoiltanken i Kerranshed. Siden har ingen set ham. Mange har mistanke om en forbrydelse, mest fordi hans samlever... Hør - KøbSlagteren fra Lille Burma som cd-lydbog

Flere detaljer


2.176,00 Ekskl. momsOm Slagteren fra Lille Burma som cd-lydbog 

I august 2007 satte Arnold Morinder sig på sin knallert for at køre til Statoiltanken i Kerranshed. Siden har ingen set ham. Mange har mistanke om en forbrydelse, mest fordi hans samlever, en vis Ellen Bjarnebo, er den, hun er, men uden lig kommer man ingen vegne.

Den sag har kriminalkommissær Asunander fundet frem, da Gunnar Barbarotti møder på arbejde igen efter sin kones død. Han har brug for et skånejob, og lidt forsigtige sonderinger kan han vel foretage.

SLAGTEREN FRA LILLE BURMA er femte og sidste bog om vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti fra Kymlinge. Det er samtidig den første og eneste bog om Ellen Bjarnebo, kendt som Slagteren fra Lille Burma.

Den handler om en vicekriminalkommissær, der forsøger at komme til rette med sin dybe sorg, og om en kvinde, der har lært at håndtere sin. Den handler også om noget andet, for eksempel om to gamle politi efterforskninger, som kunne have været bedre, og om en rejse gennem Sverige for at opklare en såkaldt cold case.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00