Bizisland godkendt EAN

Tusindfryd

Tusindfryd, cd
En ældre præst og hans hustru  ndes dræbt i deres hjem ved Odenplan. Det ser ud til, at manden har skudt kvinden og derefter sig selv. Hør - Køb Tusindfryd som cd-lydbog

Flere detaljer


Fås også som:
Tusindfryd, mp3-cd >>


2.180,00 Ekskl. momsOm Tusindfryd som cd-lydbog 

En ældre præst og hans hustru  ndes dræbt i deres hjem ved Odenplan. Det ser ud til, at manden har skudt kvinden og derefter sig selv.

Låst inde i en lejlighed i Stockholm venter Ali på besked. Han er  ygtet fra et brændende Irak og håber på en ny fremtid i Sverige. Det eneste, hans velgørere kræver, er en simpel byttehandel. Og tavshed.

I Bangkok er en ung svensk kvinde ved at blive afskåret fra omverdenen. Nogen stjæler hendes identitet stykke for stykke. Samtidig med at hun er efterlyst af thailandsk politi, indleder hun jagten på dén, der forsøger at ødelægge hendes tilværelse.

TUSINDFRYD er anden bog i serien om Fredrika Bergman og hendes kolleger i Alex Rechts efterforskningsgruppe ved kriminalpolitiet. Historien bevæger sig i højt tempo mellem Bagdad, Bangkok og Stockholm og handler om illegale  ygtninge, en destruktiv søskenderelation,  ygtningevenner i den svenske kirke og en gammel voldtægtssag.

En ny stjerne på krimihimmelen.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00