Bizisland godkendt EAN

Frøken Biancas dybe fald

Frøken Biancas dybe fald, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711338353
  • Indlæst af:Mogens Rex
  • ForfatterJørn Riel
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  3 time(r) 55 minutter
FRØKEN BIANCAS DYBE FALD er en ubetalelig morsom skrøne med et farverigt persongalleri og med den livsvisdom og og livsglæde, der altid kendetegner Jørn Riels bøger. Hør - Køb Frøken Biancas dybe fald som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm Frøken Biancas dybe fald som mp3-lydbog 

FRØKEN BIANCAS DYBE FALD er en ubetalelig morsom skrøne med et farverigt persongalleri og med den livsvisdom og og livsglæde, der altid kendetegner Jørn Riels bøger.

Uden for sæsonen er der normalt roligt i Vercorin og på hotellet “La derniere Chance”. Hotelværten Vladimir drikker pærebrændevin med sin ven monsieur Aubine og gravhunden Vargas og har i øvrigt nok at gøre med at forsøge at afværge de værste skarnsstreger fra tvillingerne Rosa og Inge, der arbejder ihærdigt på at udvide deres imponerende samling af eder og forbandelser.

De fredelige sysler afbrydes imidlertid brat, da der pludselig kommer gæster til hotellet. Og da en livlig fest afsluttes med et pludseligt dødsfald, er freden for alvor forbi!

“Der er ikke mange, der fortæller en drabelig historie så sikkert og underholdende som Jørn Riel. Her forener han røverromanen, kriminalhistorien og den saftige skrøne, og hans personer er ikke papfigurer; det er mennesker, der er værd at møde.” - Jyllands-PostenKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00