Bizisland godkendt EAN

Pumasommer

Pumasommer, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711355510
  • Indlæst af:Liselotte Krogager
  • ForfatterMerete Junker
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  11 time(r) 10 minutter
Han kalder sig Felis. Han sidder i en boligblok i Porsgrunn i Norge med en kraftig kikkert rettet mod forsvarsadvokat Torkel Vaas vinduer på den anden side af elven. Hør - Køb Pumasommer som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsHan kalder sig Felis. Han sidder i en boligblok i Porsgrunn i Norge med en kraftig kikkert rettet mod forsvarsadvokat Torkel Vaas vinduer på den anden side af elven. Felis presser en amulet mod brystet, mærker kraften fylde sig. Snart skal endnu et menneske dø. I lejligheden ovenover bor den fjorten år gamle Silje. Hun er bange - bange for, at hendes mor skal abortere det barn, hun bærer på. Siljes lillebror.

Felis skjuler sig, venter, lokker, slår til. Og ingen kan finde ham. Bortset fra Silje, for hun opdager ham. Og han opdager hende.

Torkel Vaa har indtil dette tidspunkt ført en rolig tilværelse med lange dage på advokatkontoret og lange ture med gravhunden Aktor. Men den seneste tid har han modtaget mystiske, skræmmende breve - breve uden tekst, bare med en blå silhuet af et kattedyr, en puma.

NRK-journalisten Mette Minde har måttet finde sig i, at manden er taget til Nordnorge for at finde sig selv, men da hun sender børnene på ferie deroppe, føler hun pludselig friheden og bliver endnu mere tiltrukket af den stille og stabile Torkel end før. Og nu er det ikke længere hemmeligt. Men jo nærmere hun kommer advokaten, desto mere opmærksom bliver Felis på hende.

Flere mennesker i Porsgrunn er nu i livsfare, og ingen af dem ved det. Og så sker det næste drab…

Motivhistorien er ganske spændende, og så er der også plads til romantik og en fint udfoldet kærlighedshistorie på fjeldet. Helle Winther Olsen, lektør.

Bygdedyret, den norske pendant til Janteloven, viser kløer på grummeste vis i Pumasommer - grrrr ...en fornøjelse at følge slagets gang. WeekendavisenKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00