Bizisland godkendt EAN

Væk

Væk, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711355077
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterMo Hayder
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  13 time(r) 13 minutter
Vicepolitikommissær Jack Caffery bliver kaldt ud til, det han tror, er en helt almindelig sag om biltyveri. Men pludselig går sandheden op for ham, da han opdager at tyven var ligeglad med bilen, men gik efter den elleveårige pige...  Hør - Køb Væk som mp3-lydbog

Flere detaljer


2.236,00 Ekskl. momsVicepolitikommissær Jack Caffery bliver kaldt ud til, det han tror, er en helt almindelig sag om biltyveri. Men pludselig går sandheden op for ham, da han opdager at tyven var ligeglad med bilen, men gik efter den elleveårige pige, Martha, på bagsædet.

Samtidig er politidykkeren Flea Marley overbevist om, at den teori hun har om sagen er rigtig, og da hun pludselig falder over en forladt og halvt, oversvømmet tunnel må hun kæmpe for sit liv.

Jack og Flea kæmper med tiden om at finde den lille pige, og derved løse alle forældres værste og største mareridt, inden det er for sent. Men gerningsmanden er hele tiden et skridt foran.

Til alle krimilæsere, som trænger til en rigtig god krimi med spænding og indhold, som lever op til den meget dragende forside. Man skal ikke lade sig narre af den kvindelige forfatter, for bogen er langt fra tidens femikrimier, som vi kender fra de skandinaviske forfatterinder (…) Spændende, velskrevet page turner, som kan anbefales til alle der vil have noget for pengene. Stine Grabas, lektør.

Følelsen af, at forbryderen ånder politiet i nakken, var for undertegnede så livagtig, at jeg måtte lægge bogen fra mig en sen aftentime af ren og skær gru (…) Lige indtil den frygtelige og pludselig helt indlysende sandhed går op for en, er man mystificeret på mest tilfredsstillende vis. 5 stjerner. PolitikenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00