Bizisland godkendt EAN

Patriarkens hændelige død

Patriarkens hændelige død, cd
  • Vare nr.: ISBN9788711373705
  • Indlæst af:Paul Becker
  • ForfatterLeif Davidsen
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  13 time(r) 12 minutter
I Moskva finder to dødsfald sted inden for et snefyldt døgn: Patriarken for hele Rusland sover fredfyldt ind, og kort efter bliver danskeren Gabriel Lassen tævet ihjel i en baggård. Der er tilsyneladende ingen sammenhæng mellem de to dødsfald, men hjemme i Danmark... Hør - Køb Patriarkens hændelige død som cd-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsI Moskva finder to dødsfald sted inden for et snefyldt døgn: Patriarken for hele Rusland sover fredfyldt ind, og kort efter bliver danskeren Gabriel Lassen tævet ihjel i en baggård.

Der er tilsyneladende ingen sammenhæng mellem de to dødsfald, men hjemme i Danmark kommer Gabriels tvillingebror Adam i besiddelse af oplysninger, der peger på en mulig og mistænkelig forbindelse. I et forsøg på at opklare sin brors død drager Adam ud på en længere rejse.

I første omgang fører den ham tilbage til halvfjerdsernes kommunistiske Sovjetunionen, hvor tvillingernes danske forældre mødte hinanden i en dansk-russisk kærlighedshistorie. Siden fører rejsen ham ind i hjertet af det moderne Rusland, hvor økonomiske og religiøse interesser smelter sammen i et storpolitisk spil, der involverer kampen om Grønlands righoldige ressourcer – et spil, hvor det kan være svært at skelne ven fra fjende.

Patriarkens hændelige død er et stort russisk drama om uhellige alliancer mellem religion og politik – og om kærlighed og hævn: Leif Davidsen er med sin nye spændingsroman tilbage i Rusland: Putins Rusland, nærmere bestemt Kaliningrad - en by, der ligger klemt inde mellem Polen, Hviderusland og Litauen. Det er russisk territorium, men ligger som en ø i et fremmed hav.

Her er romanens hovedperson, metereologen Adam Lassen, rejst til for at finde ud af, hvorfor hans tvillingebror brutalt blev myrdet i en baggyde i Moskva. Det er en rejse, der finder sin dramatiske kulmination i en klippe under et russisk-ortodoks kloster ...Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00