Bizisland godkendt EAN

Sindets tremmer

Sindets tremmer
"Jeg er en af dem, som måske nok kan drikke det andet glas og det tredje glas, men aldrig det første. For mig er et glas for meget, tyve for lidt."

Flere detaljer


1.582,00 Ekskl. moms"Jeg er en af dem, som måske nok kan drikke det andet glas og det tredje glas, men aldrig det første. For mig er et glas for meget, tyve for lidt."

Einar Thor Jonsson er alkoholiker og narkoman. Forfatteren Einar Már Gudmundsson er "bare" alkoholiker. Den ene sidder i fængsel, den anden på den grønne gren. Men begge har de prøvet at sidde i saksen.

Deres veje krydser hinanden første gang, da Einar Thor fra sin celle i statsfængslet Litla-Hraun skriver et brev til Einar Már, og anden gang tre år senere, da de træffer hinanden på et møde hos Anonyme Alkoholikere. Einar Thor overdrager sin korrespondance med kæresten Eva til Einar Már. Det fører til, at forfatteren dels giver sig til at genfortælle kærlighedshistorien mellem de to narkomaner, Eva og Einar Thor, dels kaster en række tilbageblik på sin egen litterære karriere med alkoholen som fast følgesvend.

Sindets tremmer er en stærk bog om misbrugets nedbrydende kraft, om de talrige former for selvbedrag, som hører til et liv som alkoholiker og narkoman, men også om den redning, der ligger i selv at tage styringen over sit eget liv.

Copyright © Einar Már Gudmundsson 2007
Oversat af Erik Skyum-Nielsen fra Rimlar hugans-ástarsagaKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00