Bizisland godkendt EAN

Dårlig opførsel

Dårlig opførsel
Miranda Sweet har fået nok af mænd. Som uddannet dyrlæge og dyrepsykolog kan hun få selv de mest uopdragne kæledyr til at makke ret, men hun kan ikke begribe, hvorfor mændene i hendes liv absolut skal opføre sig så dårligt.

Flere detaljer


2.705,00 Ekskl. momsMiranda Sweet har fået nok af mænd.


Som uddannet dyrlæge og dyrepsykolog kan hun få selv de mest uopdragne kæledyr til at makke ret, men hun kan ikke begribe, hvorfor mændene i hendes liv absolut skal opføre sig så dårligt. Så Miranda åbner en dyreklinik, hvor hun hjælper neurotiske kæledyr og deres taknemmelige ejere.

Men Miranda kan ikke holde kærligheden fra døren i al evighed. Det mener hendes veninde Daisy, en uforbederlig romantisk bryllupsplanlægger, i hvert fald ikke. Og da den spændende pressefotograf David dukker op i hendes liv, begynder Miranda selv at spekulere på, om hun mon har været lidt for hurtig til at afskrive kærligheden.

Men Mirandas egen opførsel har ikke altid været så eksemplarisk, som hun gerne vil give indtryk af, og før hun kan tage livtag med kærligheden, må hun først gøre op med sin egen fortid.

Dårlig opførsel er en underholdende og velfortalt roman om kærlighed og tilgivelse, og om vigtigheden af at se egen fortid i øjnene.

Copyright © Isabel Wolff 2003
Oversat af: Birgit Schlifer fra: Behaving BadlyKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00