Bizisland godkendt EAN

Julemanden og hele hans slæng

Julemanden og hele hans slæng
  • Vare nr.: CD22289
  • Undertitel: Beskrevet i 24 historier
  • Indlæst af:Vagn Simonsen
  • ForfatterVagn Simonsen
  • Spilletid:  3 time(r) 13 minutter
Vagn Simonsen er tv-reporter, men af hensyn til arbejdet med denne bog har han også ladet sig uddanne til journalist og skolelærer samt studeret universitetsfag som sociologi, teater- og kunsthistorie, tysk sprog og kultur.

Flere detaljer


563,00 Ekskl. momsVagn Simonsen er tv-reporter, men af hensyn til arbejdet med denne bog har han også ladet sig uddanne til journalist og skolelærer samt studeret universitetsfag som sociologi, teater- og kunsthistorie, tysk sprog og kultur. Han har tidligere skrevet bogen Nisser jeg mødt eller kendt og oversat en række populære nissebøger til dansk.

Vagn Simonsen fik aldrig opfyldt sin drøm om at blive julemand på Grønland. I stedet er han rejst rundt for at tale med julemænd andre steder på kloden og kan i denne bog fortælle, at de lever og har det godt.
Også de allerældste julemænd, som i hundredvis af år har praktiseret deres populære hverv som gaveuddelere.
Selv om julemændene udgør en broget flok, stammer de fra den samme forfader, og det kan man undre sig over, når de i dag hverken kan finde ud af at klæde sig nogenlunde ens, eller enes om, hvornår de skal bringe gaverne ud, eller om de skal give gaver til alle børn eller kun til de artigste.
Alligevel er vi nok nødt til at ?tro på julemanden?, mener Vagn Simonsen, for hvert år lover julemændene, at de og julen vil komme igen til næste år, og det løfte har de aldrig svigtet.
Mange forskellige julemænd får ordet i denne bogs 24 historier om julemændenes farlige tilværelse, der bl.a. byder på stride unger, der kan gøre livet surt for enhver julemand. Samtidig får vi brudstykker af julemandens overraskende og spændende forhistorie. Og vi kigger også lidt frem og får indtryk af, at julemandens dage som sæsonarbejder er ved at være talte.
Ligesom nisserne er julemændene efterhånden på færde året rundt.
?Julemanden og hele hans slæng? er skrevet som en oplysende og underholdende bog for både børn og voksne.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00