Bizisland godkendt EAN

Ardenneroffensiven

Ardenneroffensiven, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711477113
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterAntony Beevor
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  15 time(r) 51 minutter
“Bestseller-historikeren Antony Beevor har skrevet en glimrende bog om det brutale slag, hvor metoderne fra Østfronten bredte sig til vest.”

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Ardenneroffensiven som mp3-lydbog

Den 16. december 1944 satte Hitler sin sidste offensiv ind i Ardennernes sneklædte skove og kløfter på grænsen mellem Belgien og Tyskland. Han troede, at de tyske tropper kunne nå hele vejen til Antwerpen og dermed skyde en kile ind mellem de allierede. Hitlers egne generaler tvivlede på planens chance for succes. De yngre officerer derimod var parat til at kæmpe, drevet af desperation efter at redde deres hjem og familier fra den hævntørstige Røde Hær, der nærmede sig fra øst. 

Ardenneroffensiven fra december 1944 til januar 1945 blev med mere end en million involverede soldater anden verdenskrigs største vesteuropæiske slag. Den barske vinter og kampenes vildskab mindede i uhyggelig grad om kampene på østfronten. Efter massakrer begået af Waffen-SS-soldater billigede selv de amerikanske generaler, at deres soldater skød tyskere, der overgav sig. Offensiven i Ardennerne blev det slag, som endegyldigt knækkede den tyske værnemagt. 

LEKTØRUDTALELSE
“Militærhistorisk interesserede læsere får endnu et fremragende populærvidenskabeligt værk fra Antony Beevor, denne gang om Hitlers sidste desperate offensiv i Ardennerne (...) Det er Beevor i topform, og som vi kender ham fra hans mange andre populære bøger om 2. verdenskrig. Han beskriver overlegent de afgørende begivenheder i slaget, men lader også utallige andre kilder og stemmer komme til orde. Kedeligt bliver det derfor aldrig. Et helstøbt værk, som både underholder og beriger (...) Beevor beviser igen, at han er og bliver en enestående storyteller. Værket kan formidles bredt til 2. verdenskrig-læserne og har stort udlånspotentiale på de fleste biblioteker.”

ANMELDERNE SKREV
“Bestseller-historikeren Antony Beevor har skrevet en glimrende bog om det brutale slag, hvor metoderne fra Østfronten bredte sig til vest.”
- 5 stjerner, Jyllands-Posten 

“Et vellykket og sobert stykke formidling”
- WeekendavisenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00