Bizisland godkendt EAN

Mystikken om Putin

Mystikken om Putin, mp3-cd
Hvordan kan det være at Rusland altid ender med en tsar, uanset om de har enevælde, kommunisme eller demokrati? Hvad enten den stærke mand så hedder Ivan den Grusomme,

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Mystikken om Putin som mp3-lydbog

Hvordan kan det være at Rusland altid ender med en tsar, uanset om de har enevælde, kommunisme eller demokrati? Hvad enten den stærke mand så hedder Ivan den Grusomme,
Josef Stalin eller Vladimir Putin?

Mystikken om Putin er en aktuel og kontroversiel bog af den russisk/amerikanske journalist Anna Arutunyan, der har arbejdet som politisk korrespondent fra Moskva igennem ti år.

Anna Arutunyan viser at det velkendte spørgsmål “Hvem er Putin?” i virkeligheden er et trickspørgsmål: for at forstå Putin må man forstå den russiske mentalitet, der har tilladt Putin at blive, den han er.

Anna Arutunyan dykker ned i Ruslands mørkeste hjerte, og fortæller en historie, som nok ikke kommer til at vække glæde hos magthaverne, men som til gengæld er øjenåbnende nyt for alle os, der betragter “Bjørnen i Øst” med lige dele undren og bekymring, hver gang der rasles med sablerne.

LEKTØRUDTALELSE
“Bogen henvender sig til alle med interesse for russisk historie og samfundsforhold (...) Der er beviser i hobetal på magtens arrogance, og forfatterens velskrevne dokumentation giver et dybt indblik i det russiske samfunds måde at fungere på (...) En velskrevet, aktuel og kontroversiel bog om det russiske samfund, som det fungerer under Putin og hans zar-lignende regime.”

ANMELDERNE SKREV
“Det er en fascinerende russisk identitetshistorie med flittig brug af litteraturens og historiens lange tråde, som Arutunyan giver læseren.”

“...en veldokumenteret, velskreven og nyttig bog, der gør os klogere på et væsentligt fænomen i Ruslands fortid og nutid.”
- 180GraderKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00