Bizisland godkendt EAN

Kvinder der forandrede verden

Kvinder der forandrede verden, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711456606
  • Undertitel: 43 kvinder fra den franske revolution til i dag
  • Indlæst af:Randi Winther Henriksen
  • ForfatterMaria Helleberg
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  13 time(r) 41 minutter
Verdenshistorien er fuld af fortællinger om store mænd og deres bedrifter. Men den er knap så fuld af de store kvinder, deres kampe, deres kunst, ofre, sejre og nederlag. Køb Kvinder der forandrede verden som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.723,68 Ekskl. momsOm Kvinder der forandrede verden som mp3-lydbog

Verdenshistorien er fuld af fortællinger om store mænd og deres bedrifter. Men den er knap så fuld af de store kvinder, deres kampe, deres kunst, ofre, sejre og nederlag. Men de findes, kvinderne, der satte deres tydelige aftryk påverdenshistorien enten som politikere, videnskabskvinder, kunstnere ellerskuespillere. Disse kvinder gjorde en forskel, gjorde verden bedre for alle – uanset køn.
                    
Fælles for de kvinder, som Helleberg her portrætterer, er deres personlige mod og en viljetil at trodse alle de begrænsninger, som det omgivende samfund påførte dem. Deres udgangspunkt var ofte sværere, fordi de var kvinder, men alligevellykkedes det dem at præge historien, politikken og kulturen helt frem til idag. Bogen indeholder portrætter af 43 kvinder, der strækker sig fra store, kanoniserede forfatterinder som Mary Shelley, Jane Austen og Virginia Woolf ogtil videnskabskvinder som Marie Curie og Jane Goodall og politikere som Rosa Luxemborg og Margaret Thatcher.

LEKTØRUDTALELSE
“Bogen er skrevet i et ligefremt sprog med forfatterens egne analyser og synsvinkler, næsten som artikler i et magasin. Forsiden signalerer diva og gamle dage, og det friske, levende sprog vil nok tiltale de læsere, som ikke plejer at lystlæse biografiske opslagsbøger (...) Den fine forside vil gøre sig godt på biblioteket, og det brede udvalg af kvindepræsentationer samt bogens sprogtone appellerer til unge som ældre læsere. Kan anvendes i alle biblioteksstørrelser, og forfatteren er jo et efterspurgt navn.”

ANMELDERNE SKREV
“At læse Kvinder der forandrede verden er som at være til familietræf, hvor man kender alle historierne, hygger sig ved at få dem gentaget og går derfra med solidaritet i sindet.”
- WeekendavisenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00