Bizisland godkendt EAN

Mellem rødt og sort

Mellem rødt og sort, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788771460698
  • Indlæst af:Paul Becker
  • ForfatterJan Guillou
  • Forlag: Modtryk
  • Spilletid:  12 time(r) 6 minutter
Første verdenskrig er slut. Europa begynder langsomt at komme til kræfter igen, og snart råder optimismen og gåpåmodet, ikke mindst hos familien Lauritzen i Saltsjöbaden ved Stockholm.  Hør - Køb Mellem rødt og sort som mp3-lydbog

Flere detaljer


Fås også som:
Mellem rødt og sort, cd >>


2.180,00 Ekskl. momsOm Mellem rødt og sort som mp3-lydbog

Første verdenskrig er slut. Europa begynder langsomt at komme til kræfter igen, og snart råder optimismen og gåpåmodet, ikke mindst hos familien Lauritzen i Saltsjöbaden ved Stockholm. Lauritz er sammen med sine yngre brødre gået ind i byggebranchen. De vil lægge grunden til en ny verden.

Oscar har ansvaret for Lauritzengruppens  lial i Berlin, og her skaber han nye funktionalistiske beboelseskvarterer. Også den tredje bror, Sverre, be nder sig i Berlin. Han har efter sin elskede lord Alberts død mistet lysten til at male, men får snart stor succes som en af reklamebranchens pionerer.

Ingen ser faren. I hele Europa forestiller man sig, at der aldrig mere kan blive krig. Men efterhånden begynder der at blæse nye politiske vinde, som også  nder vej ind i familien Lauritzen. Den sorte slagskygge af ufattelig ondskab vokser sig større og større.

MELLEM RØDT OG SORT er tredje bind i Det Store Århundrede, Jan Guillous romanserie om 1900-tallet. De to første er Brobyggerne og Dandy.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00