Bizisland godkendt EAN

Mellem rødt og sort

Mellem rødt og sort, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788771460698
  • Indlæst af:Paul Becker
  • ForfatterJan Guillou
  • Forlag: Modtryk
  • Spilletid:  12 time(r) 6 minutter
Første verdenskrig er slut. Europa begynder langsomt at komme til kræfter igen, og snart råder optimismen og gåpåmodet, ikke mindst hos familien Lauritzen i Saltsjöbaden ved Stockholm.  Hør - Køb Mellem rødt og sort som mp3-lydbog

Flere detaljer


Fås også som:
Mellem rødt og sort, cd >>


2.180,00 Ekskl. momsOm Mellem rødt og sort som mp3-lydbog

Første verdenskrig er slut. Europa begynder langsomt at komme til kræfter igen, og snart råder optimismen og gåpåmodet, ikke mindst hos familien Lauritzen i Saltsjöbaden ved Stockholm. Lauritz er sammen med sine yngre brødre gået ind i byggebranchen. De vil lægge grunden til en ny verden.

Oscar har ansvaret for Lauritzengruppens  lial i Berlin, og her skaber han nye funktionalistiske beboelseskvarterer. Også den tredje bror, Sverre, be nder sig i Berlin. Han har efter sin elskede lord Alberts død mistet lysten til at male, men får snart stor succes som en af reklamebranchens pionerer.

Ingen ser faren. I hele Europa forestiller man sig, at der aldrig mere kan blive krig. Men efterhånden begynder der at blæse nye politiske vinde, som også  nder vej ind i familien Lauritzen. Den sorte slagskygge af ufattelig ondskab vokser sig større og større.

MELLEM RØDT OG SORT er tredje bind i Det Store Århundrede, Jan Guillous romanserie om 1900-tallet. De to første er Brobyggerne og Dandy.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00