Bizisland godkendt EAN

Excalibur

Excalibur, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711322987
  • Serie: Vinterkongen 3 nr.
  • Indlæst af:Thomas Gulstad
  • ForfatterBernard Cornwell
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  18 time(r) 10 minutter
EXCALIBUR ER DET AFSLUTTENDE BIND ETFER VINTERKONGEN OG GUDS FJENDE I DEN STORSLÅEDE TRILOGI OM ARTHUR OG RIDDERNE AF DET RUNDE BORD. Det er lykkedes Arthur at knuse Lancelots opstand, men det har kostet dyrt... Hør - Køb Excalibur som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm Excalibur som mp3-lydbog 

EXCALIBUR ER DET AFSLUTTENDE BIND ETFER VINTERKONGEN OG GUDS FJENDE I DEN STORSLÅEDE TRILOGI OM ARTHUR OG RIDDERNE AF DET RUNDE BORD.

Det er lykkedes Arthur at knuse Lancelots opstand, men det har kostet dyrt, og Guineveres bedrag har efterladt ham vaklende. Samtidig forsøger de saksiske fjender at udnytte hans svækkede position og komme til magten. Kaos truer med at opsluge Britannien, men Arthur er en årvågen strateg og en erfaren og ædel krigsherre. Efterhånden som det sidste slag nærmer sig, ruster han sig både fysisk og mentalt til at slås for sejr ved Mynydd Badon og forhåbentlig også genvinde Guineveres kærlighed.

Men under denne sidste færd mod sejr tilspidses konflikterne med den yngre bror Mordred, der har alderen til at arve Britanniens trone, og præstinden Nimues trolddomme vil måske vise sig at føre til Arthurs endelige fald.

Bernard Cornwell har et langt forfatterskab bag sig, som tæller mere end 20 mio. solgte bøger på verdensplan. Hans trilogi om Arthur er oversat til adskillige sprog og er blevet en international bestseller. På dansk er desuden udkommet serien om vikingernes erobringer i England.

“Her er guf til Bernard Cornwells læsere, og til alle de der kan lide en gedigen historisk roman med det i genren mest billed- og atmosfæreskabende sprog... Cornwell er en af de bedste i den historiske genre lige nu.” Beth Høst, lektørKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00